Vaktlista

Bryggplatsinnehavaren är ansvarig för att bryggvakten utförs på utsatt tid och plats oavsett om man byter vakt eller lejer ersättare. Vakt och ersättningsvakt får utföras av medlem eller nära anknuten till medlem, som fyllt 18 år. NSS förmedlar ingen ersättare och det finns ingen vakt-ersättningslista.

Kontrollera listan så att vi har rätt telefonnummer registrerat. Om det är fel så skicka mail till bryggvakt@nhss.info så rättar vi.

I Fagerviken är det förberett så man kan sitta i vakttornet och på övervåningen i klubbhuset, därifrån har man bra uppsikt över hamnen. I Fagerviken kommer framför allt de som är över 70 att gå vakt, om vi har vetskap om ålder.

I Trehörningsviken finns platser så man kan sitta på behörigt avstånd fast i samma vaktkur.

När ni går er vakt glöm inte att hålla avstånd och respektera de som vill utöka avståndet.

Som vanligt gäller att fylla i och stämpla stämpelkorten. Ni som går vakt får hjälpas åt med detta.

Glöm inte heller att läsa igenom Vaktinstruktion som finns i vaktpärmarna.

Länk till vaktlistan 2021 (öppnas i nytt fönster)
// rev. 2021-08-01 (uppdaterat på webbsida 2021-08-05, kl 09:20)

// Historik av tidigare revisioner: 2021-04-14, 2021-04-17, 2021-04-21, 2021-05-14, 2021-05-17, 2021-05-19, 2021-05-27

OBS! Sidan är lösenordsskyddad, och det ska komma upp en inloggningsruta. En del verkar inte se den och istället komma till en sida med reklamlänkar. Det kan vara så att lösningen vi har inte fungerar i alla webbläsare, så prova gärna med en annan webbläsare. Hör av er till kansliet eller direkt till webmaster om så är fallet.

Använd ”NHSSinfo” som användarnamn.
Lösenordet är samma som tidigare, dock med årets år.

Saknar du lösenord så kontakta kansliet för verifiering av ditt medlemskap.