Gemensamt inköp hösten 2019

Nynäshamns Segelsällskap (NSS) erbjuder medlemmarna möjlighet till gemensamt inköp av Seaquip-stöttor och inplastning av båt i syfte att erhålla fördelaktiga priser.

Seaquip-stöttor

Via följande länk kan du ladda ner en Excel-fil som innehåller ett beställningsformulär där även priser och rabatten framgår. I filen finns en separat flik med detaljerad instruktion hur man lägger en beställning. Excel-filen ligger paketerad i en ZIP-fil för att möjliggöra nerladdning från hemsidan.

Via följande länk kan du ladda ner beställningsblanketten i PDF-format om du har problem med att öppna ZIP-filen eller få Excel-filen att fungera.

Medlemmarnas beställningar måste vara NSS tillhanda senast onsdag den 2/10 kl. 18.00. Därefter kommer vi att sammanställa en gemensam beställning till Seaquip Boathandling AB, samt skicka ut fakturor till medlemmarna.

Vi hoppas leverans till vårt varv i Nynäshamn kan ske redan under efterföljande helg den 5-6/10.

Har du ytterligare frågor om detta erbjudande kan du kontakta Kjell Andersson, mobil: 072-741 41 51, e-post: kjell.andersson@nhss.info.

Inplastning av båtar

Är du intresserad av att få båten inplastad med krympplast ber vi dig kontakta Kjell Andersson (072-741 41 51, kjell.andersson@nhss.info) för ytterligare information. Vi avser lägga en gemensam beställning till Dalarö Båtvård AB i likhet med föregående år.