Protokoll från medlemsmöte

Nu finns protokollet från medlemsmötet den 29 augusti publicerat här.

Inplastning vinter

180913_varv

Anmäl ditt intresse för att plasta in din båt för vinterförvaring, boka i kansliet, eller på detta webbformulär. Frågor besvaras av Mats Jannering, 0733-83 90 62, mats[AT]jannering.se

Torrsättning 2018

Nu finns bokningslistorna för torrsättningen 2018 i en pärm hos kansliet.

Medlem/båtägare bokar ett datum, och senast två dagar innan aktuell torrsättning meddelas vilken tid man tilldelats av varvskommittén.

Se vidare den instruktion med datumöverikt som sitter först i pärmen.

Höstens första PUB-kväll!

Första PUB-kvällen är den 26 september.

Kallelse till medlemsmöte – 29 aug

Kallelse till medlemsmöte
onsdagen den 29 augusti kl. 19.00 i Nya Klubbhuset

Agenda vid Allmänt sammanträde

1 Mötets öppnande
2 Fråga om mötets behöriga utlysning
3 Val av ordförande för mötet
4 Val av sekreterare för mötet
5 Val av två medlemmar att jämte ordföranden justera protokollet
6 Val av tre medlemmar att sammanräkna angivna röster
7 Ärenden, som av styrelsen hänskjutits för behandling vid mötet (stadgeändring och pågående arbeten om bottenfärger)
8 Motioner/Ärenden som medlem önskar få behandlade vid mötet
9 Övriga frågor. Information
10 Meddelande, om när justerat protokoll finns tillgängligt för medlemmarna
11 Mötets avslutande

Parkering inför kommande tävlingar

Vi vill påminna om att parkering innanför grindarna undanbedes under denna och nästa vecka (v32 o 33).

NSS kommer att ha tävlingar, första veckan SM för smaragder och expresser och andra veckan Nynäs Offshore Race. Tack för att ni tänker på detta!

Kanotskoleveckor sommaren 2018

kanotläger_0090

Nu är det hög tid att börja anmäla sig till sommarens populära kanotskoleveckor. Anmälan kan göras här. Mer information finns här.

Bryggvaktlista 2018 publicerad

Nu finns de nya listorna (rev 18-04-16) publicerade. Medlem > Vaktlista.

PUB-kväll, onsdag den 18 april

Lackakommittén inbjuder till vårens sista PUB-kväll på onsdag den 18 april kl 19-21. Kom och njut av våra nymålade väggar och vårt nya golv i gamla klubbhuset. Välkommen!

Påminnelse till medlemmar

Påminnelse till er som vill hjälpa till och även arbeta av er arbetsplikt i fiket under sjösättningarna och vid årets tävlingar. Listor finns på anslagstavlan. Vi vill inte gärna stänga fiket eftersom det är uppskattat att komma in och äta både soppa och en varm macka då man jobbar med sin båt.

NSS-dagen, lördagen den 21 april kl. 10-15

Nu har du chansen att sälja och köpa prylar på vår NSS-dag lördagen den 21 april kl. 10-15. Norberg & Nilsson och Pelle P kommer också att finnas där med nyttiga saker för ditt båtliv. Fiket är öppet med kaffe-och korvförsäljning. Vi håller till i/vid nya klubbhuset. Välkommen!

Arbetshelg på Lacka 26-27 maj

Arbetshelg på Lacka lördagen den 26 och söndagen den 27 maj, alla är välkomna!

Bastun är stängd från 9 Juni på grund av byte av panel samt lavar. Vi planerar att öppna igen från och med 11 Juni.

Next 1 2 9 10