Planerat strömavbrott Trehörningsviken

Ellevio planerar strömavbrott för arbete i elnätet den 29/9 kl 23:00 – 30/9 kl 04:00 Nss anläggning 735999159000116245

berörs av detta.

Observera att strömmen kan komma tillbaka närsomhelst under avbrottstiden.

Avgiftskorrigering/ Fakturor

Arbete pågar med att uppdatera medlemsregistret med höjda avgifter efter det att köpet av BTH tomten genomförts.
Vi arbetar med att åtgärda de fakturor som uppgivit felaktiga höjningar.
Tack för ert tålamod.

Mastkran

NSS mastkran är tillfälligt ur funktion pga. säkerhetsskäl.
Felanmälan är gjord och den beräknas vara åtgärdad och åter i drift senast den 15 september.

Ingen parkering vid Filips holme

Den årliga påminnelsen att man inte får parkera sin bil vid Filips holme, eller ens ta bilen dit. (Filips holme är den delen med bryggor och cykelväg som ligger vid pendelspåret i höjd med Svandammsparken).

Våruppstart paddling 2020

Hej alla kanotister!

Nu är det dags att starta vårsäsongens paddling. Detta vill vi göra med Teknik, paddling, lek & pizza Lördag 2 maj 13:00-18:00 på klubben. Vi försöker hålla distans till varandra och beaktar eget ansvar, sunt förnuft och myndigheters riktlinjer. Byt gärna om hemma, medtag dock ombyte då det är kallt i vattnet.
Det är helt kostnadsfritt för medlemmar.

Vi har ett begränsat antal platser så anmälan görs senast tors 30 april till: kanot@nhss.info

Vi informerar även om sommarens aktiviteter. Ordinarie uteträningar börjar med start onsdag 6 maj kl 18:00.

Observera också att anmälan är öppen för sommarens kanotskolor/läger på Läs mer och anmäl här

Inget ”sjösättningsfik” i år pga Corona-pandemin

Det blir tyvärr inget ”sjösättningsfik” i år, pga av Corona-pandemin.

Corona-pandemin

Kansliet är bemannat dagligen, men inte öppet för fysiska besök pga den rådande Corona/Covid19 pandemin.

Vi ber vänligen alla som vistas på NSS område att respektera de gällande rekommendationerna om ett avstånd på minst två meter ifrån varandra.

Vi får alla hjälpas åt att ta oss igenom detta tillsammans och vara rädda om varandra.

Inköp bottenfärg våren 2020

Även i år har medlemmarna i NSS möjlighet att köpa bottenfärg från Hempel till rabatterat pris via ett erbjudande från BåtAccenten.

Erbjudandet bygger på att vi gör en samlad beställning till BåtAccenten, som därefter levererar till vårt varv i Nynäshamn.

Se sidan Miljö – Gemensamt inköp bottenfärg våren 2020 för mer information och beställningsformulär.

OBS! Medlemmarnas beställningar måste vara NSS tillhanda senast söndag den 12/4 kl. 18.00.

Pålarna på land borta från Trehörningen

Nu är alla pålar uppsågade och bortkörda.
Stort Tack till Kjell & Sören

Medlemsmöte 24 mars 2020

NSS styrelse vill i enlighet med paragraf 5 i stadgarna kalla till ett Allmänt sammanträde tisdagen den 24 mars 2020, kl 19:00 i Nya klubbhuset. Dagordning för mötet finns här.

Vårdagjämningen, fredagen den 20 mars

Vi firar in våren på vårdagjämningen, fredagen den 20 mars, med AW (after work) i gamla klubbhuset.

Vi har öppet från kl 18.00 och har en del smått och gott att äta och dricka.
Kom och prata och framför allt lyssna och se på bilder från Marlene Granvik och Olav Borgmästars resa från Nynäshamn genom Europas kanaler ner till Frankrike. Marlene och Olav lättar ankar vid 19-tiden.

Vad gör Hamnkommittén i Trehörningen.

Efter det ska pålarna sågas upp i bitar så att det går att transportera till SRV.

Nu när båtarna är borta från bryggorna så håller vi på som mest.
Det är ca 40st pålar som legat i Trehörningsviken som tagits upp på land.

Next 1 2 14 15