Medlemsmöte 22 okt

Medlemsmöte 22 oktober där vi tar upp styrelsens förslag på pris och finansiering för köp av BTH tomten. Underlag för mötet har skickats ut till medlemmarna en vecka före mötet.

Bastukvällar för tjejer! Onsdagar kl 18:00

Bastu på onsdagkvällar för tjejer. From den 16/10 kl 18:00.

Ta med en väninna eller kom själv och var med och basta och bada i havet (den som vill)
Vi håller till i tjejernas bastu på NSS Strandvägen 26.
Onsdagar kl 18:00 under hösten/vintern.
Efter bastun så fikar vi i klubbhuset.

Varmt välkomna!

Spökkväll 25/10

Klubbkommittén inbjuder till en ruskig temakväll den 25 oktober i gula huset. Mörkt och kusligt och med ett eller annat spöke. Hoppas du vågar träffa dem. Vi har lite smått och gott som du kan köpa för att äta och dricka. Välkommen!

Torrsättningsfik Oktober

Vi önskar att fler medlemmar ställer upp och håller vårt torrsättningsfik öppet på helgerna under oktober. Utförda timmar kan dras av som arbetsplikt. Lista för anmälan finns på anslagstavlan vid kansliet. Fiket är mycket uppskattat och är en fin samlingspunkt för alla medlemmar. Varmt välkomna!

Gemensamt inköp hösten 2019

Nynäshamns Segelsällskap (NSS) erbjuder medlemmarna möjlighet till gemensamt inköp av Seaquip-stöttor och inplastning av båt i syfte att erhålla fördelaktiga priser.

Seaquip-stöttor

Via följande länk kan du ladda ner en Excel-fil som innehåller ett beställningsformulär där även priser och rabatten framgår. I filen finns en separat flik med detaljerad instruktion hur man lägger en beställning. Excel-filen ligger paketerad i en ZIP-fil för att möjliggöra nerladdning från hemsidan.

Via följande länk kan du ladda ner beställningsblanketten i PDF-format om du har problem med att öppna ZIP-filen eller få Excel-filen att fungera.

Medlemmarnas beställningar måste vara NSS tillhanda senast onsdag den 2/10 kl. 18.00. Därefter kommer vi att sammanställa en gemensam beställning till Seaquip Boathandling AB, samt skicka ut fakturor till medlemmarna.

Vi hoppas leverans till vårt varv i Nynäshamn kan ske redan under efterföljande helg den 5-6/10.

Har du ytterligare frågor om detta erbjudande kan du kontakta Kjell Andersson, mobil: 072-741 41 51, e-post: kjell.andersson@nhss.info.

Inplastning av båtar

Är du intresserad av att få båten inplastad med krympplast ber vi dig kontakta Kjell Andersson (072-741 41 51, kjell.andersson@nhss.info) för ytterligare information. Vi avser lägga en gemensam beställning till Dalarö Båtvård AB i likhet med föregående år.

Nss swishnr: 123 694 82 93

SQUARE-dans mån 23 sept

Nu är det dags att svänga runt på kroppen och dansa SQUARE-dans med Svenne. Start måndagen den 23 september kl 19.00. Välkommen. Klubbkommittén

Jobba av din arbetsplikt

Nu börjar torrsättningsfiket och då kan du göra din arbetsplikt genom att jobba på vårt fik i gula villan.
Lista finns på anslagstavlan vid receptionen där du skriver upp de tider du kan jobba.

Nytt från styrelsen

På medlemsmötet den 28/8 röstades det enhälligt för alternativ 3.

Styrelsens förslag att NSS tackar nej till Näckström Fastigheters erbjudande och söker kontakt med BTH för att inleda förhandlingar till att försöka köpa tomten. Vid mötet närvarade 80 personer.

Information om momspliktighet:

Båtklubbar klassas idag av myndigheterna som bryggföreningar eller ideella föreningar. För att behålla vår status som ideell förening måste vi fortsätta satsa på vår ungdomsverksamhet, tävlingsverksamhet och utbildningsverksamhet samt våra sociala engagemang i form av vår och årsfester för medlemmarna.
Andra regler som är viktigt att vi efterlever:
* Våra lokaler hyrs endast ut till medlemmar som varit medlem i klubben minst ett år.
* NSS tar endast upp båtar på land som är registrerade i NSS och som ägs av medlem i NSS.
* Gästhamnsverksamheten som bedrivs på NSS är endast till för båtar som kommer från andra klubbar som vi har ett utbyte med.

Lacka

Verksamheten på Lacka hade ca 300 gästnätter av icke medlemmar under 2018. Det motsvarar att ca 1000- 1500 människor besöker Lacka under högsäsong. Bojarna håller på att släppa från sina kättingar. Verksamheten på Lacka som helhet ger ett underskott. Styrelsen har tillsatt en arbetsgrupp för att komma med förslag kring hur vi ska hantera Lacka i framtiden.

Svenska Formulaförbundet – F18

Den 13, 14, 15 sept arrangerar F18 tävlingar vid NSS i egen regi. Huvudansvarig är Björn Holm.

Nynäshamns Skärgårds Cup

Årets upplaga av Nynäshamns Skärgårds Cup går av stapeln kl 10:00 i Nynäshamns gästhamn. Start och mål går utanför piren. Sista delen av banan går på Gårdsfjärden. Första målgång brukar vara runt 15:00.

”Knytis-kvällen” fredagen den 20 sep

Vid ”Knytis-kvällen” den 20 september kommer Mikael Nyman, som skrivit ”Operation Notvarp: Ubåtsjakten i Hårsfjärden 1982” och berättar om ubåtsjakten och sånt som inte finns med i boken. Han kommer vid 19-tiden.

Next 1 2 12 13