Sommarens strandparty med Gunde

Planera in lördagen den 13 juni för strandparty med Gunde. Vi återkommer med mer information närmare sommaren!

NSS-dagen 18 april

Vi planerar preliminärt inför en NSS-dag. Mer information inom kort.

Kustskepparintyg

Nu kör vi igång kustskepparkurs igen. Det är en fortsättningskurs och du måste ha förarbevis för att få intyg. Efter avslutad utbildning finns det möjlighet att ta kustskepparexamen.
Kustskepparintyg är ett intyg för fritidsbåt som intygar att innehavaren vid prövning visat sig ha tillräckliga teoretiska kunskaper om sjövägsregler, navigation, båtlivskunskap mm, som erfordras för att framföra ett fritidsfartyg i dagsljus, mörker och nedsatt sikt i såväl skyddade som oskyddade farvatten.
Kustskepparintyg medför behörighet att föra fritidsskepp med en längd om 12 meter eller mer i kombination med en bredd om 4 meter eller mer, enligt kungörelse (1970:344) om kompetenskrav för förare av större fritidsbåtar.
För att vi ska kunna köra igång kursen krävs ca 10 personer.
Kursen går på söndagar vid 4 tillfällen. Examenstillfälle går separat efter era önskemål.
Tid 18.00 till 21.00 i nya klubbhuset
Datum Söndagskvällar: 9 februari, 16 februari, 23 februari,
1 mars
Kostnad 1625 kr/person
Litteratur ca 500 kr/person
Examinationskostnad 500 kr/person
Kursledare Anders Lindberg

Anmälan sker till info@nhss.info senast 31 januari

Frågor: maila till annika.kurtsson@nhss.info

Beslut från Allmänt medlemsmöte 18 dec 2019

Medlemmarna beslutade att klubben ska ingå avtal med nuvarande ägare av granntomten. Det innebär att vi tryggar vår verksamhet och säkerställer att Nynäshamns största förening kan ta emot nya generationer som vill njuta av båtlivet i vår vackra skärgård.

Kallelse till Allmänt medlemsmöte 18 dec 2019

I enlighet med paragraf 5 i stadgarna vill NSS kalla alla medlemmar till allmänt sammanträde 18/12 kl 19:00 i nya klubbhuset.
Dagordning till mötet är utskickat i tidigare mail. Kompletterande material rörande BTH tomten (punkt 8a) skickas ut enligt vanlig rutin en vecka innan mötet.

Tisdagsfikat kl 09:00

fikabild

NSS hälsar alla medlemmar välkomna till morgonfikat på tisdagar i nya klubbhuset.

Varje tisdag kl 9:00 bjuds det på kaffe och trevlig samvaro här i vårt fina klubbhus.

Varmt välkommen!

Inställd Höstfest

Pga för få anmälda så ställs den planerade Höstfesten in.

Förarintyg 2019

Nu kör vi igång förarintygskurs igen. Efter avslutad utbildning finns det möjlighet att ta förarintygsexamen. Förarintyget ger dig grundläggande kunskaper i navigation, sjövett och säkerhet. I utbildningen ingår bland annat praktiskt sjökortsarbete och metoder för navigering, sjömanskap, miljö och säkerhet.
För att vi ska kunna köra igång kursen krävs minst 15 personer.
Kursen går på söndagar vid 5 tillfällen..
Tid 18.00 till 21.00 i nya klubbhuset
Datum Söndagskvällar: 17 november, 24 november, 1 december, 8 december , 15 december
Kostnad 1625 kr/person
Litteratur ca 500 kr/person
Examinationskostnad 500 kr/person
Kursledare Anders Lindberg

Anmälan sker till info@nhss.info senast 12 november

Frågor: maila till annika.kurtsson@nhss.info

Information November

Enligt beslut på medlemsmötet den 22/10 så har nu ordförande Jerry Larsson lämnat anbudet till BTH angående köp av tomten. Vi inväntar nu svar från dem.

Förarbeviskurs kommer att hållas på söndagar i november. Intresseanmälan sker till annika.kurtsson@nhss.info

Har du gjort arbetsplikt under året? Glöm inte att anmäla detta till kansliet.

Den 22/11 kl 19:00 ställer klubb kommittén till med Höstfest. Till priset av 120kr bjuds vi på tacobuffe ink ett glas vin/en öl och en trevlig kväll tillsammans i nya klubbhuset. Baren hålls öppen under kvällen.
Anmälan och betalning sker till kansliet senast den 11/11.
Swish 123 694 8293 el BG 188-8619

Nu finns klokopplingar till vattenposterna på varvsplan att köpa på kansliet. 300kr.

Medlemsmöte 22 okt

Medlemsmöte 22 oktober där vi tar upp styrelsens förslag på pris och finansiering för köp av BTH tomten. Underlag för mötet har skickats ut till medlemmarna en vecka före mötet.

Spökkväll 25/10

Klubbkommittén inbjuder till en ruskig temakväll den 25 oktober i gula huset. Mörkt och kusligt och med ett eller annat spöke. Hoppas du vågar träffa dem. Vi har lite smått och gott som du kan köpa för att äta och dricka. Välkommen!

Torrsättningsfik Oktober

Vi önskar att fler medlemmar ställer upp och håller vårt torrsättningsfik öppet på helgerna under oktober. Utförda timmar kan dras av som arbetsplikt. Lista för anmälan finns på anslagstavlan vid kansliet. Fiket är mycket uppskattat och är en fin samlingspunkt för alla medlemmar. Varmt välkomna!

Next 1 2 13 14