2018 Nynäs Offshore Race

Välkommen till Nynäs Offshore Race den 17-18:e augusti 2018

offshore_logo

Nynäs Offshore Race är ett av Sveriges absolut populäraste offshore event.Kombinationen av perfekta vatten, duktiga funktionärer, en entusiastisk och kunnig publik och en fantastisk marina är storslaget. Nynäs Offshore Race erbjuder dessutom ett stort kringarrangemang som gör tävlingen till en upplevelse utöver det vanliga.

På den sportsliga sidan har vi 2018 äran att ha Nordiskt Mästerskap i 3A, 3B, 3C, 3X, V60 och V150. Nordens främsta förare, är lika med världens främsta förare och besättningar i de aktuella klasserna.

Vill du se och möta de allra främsta så kan du göra det, på nära håll, i Nynäshamn. Ett Café med vidunderlig utsikt, mat, dryck och musikunderhållning. Sportens hetaste och skickligaste besättningar finns här. En massa snabba tävlingsekipage av senaste snitt ligger sida vid sida med läckra och muskulösa V8 Caféracers. Här möter du alltid trevligt båtintresserat sällskap vid bryggan.

Vi har även en Pub som är den naturliga samlingspunkten. Cafét är öppet under dagtid och Puben håller öppet till sen timma.

Avslutningsdagen har vi traditionsenlig prisutdelning med en gemensam racemiddag för tävlande, funktionärer och alla andra båtracingfans som vill vara med om en trevlig kväll.
Vill du vara med på middagen, är du välkommen att lösa biljett i sekretariatet.

Officiell hemsida: www.nynasoffshore.se