2016 – Nynäs Offshore Race

Välkommen till jubileumsversionen den 19-20:e augusti 2016

logo_offshore-race_2016

I år är det 50 år sedan Nynäshamn för första gången hälsade Sveriges racerbåtsåkare välkomna. Dessutom har Nynäshamn fått förtroendet att arrangera Europa-mästerskapet i klass 3. Detta kommer vi att fira genom att göra evenemanget lite extra festligt. Utöver fartfyllda EM-tävlingar kommer publiken kunna njuta av riktigt coola racerbåtar från sportens ungdom i Classic Offshore, välputsade veteranbilar, uppvisning av lite ovanliga vattensporter samt ett kändislopp i thundercat. Publik och deltagare kan avnjuta god mat och dryck samt livemusik i vår fina marina. Jubileumstävlingarna avslutas som sig bör med dans, show och en festlig bankett.

Information till NSS-medlemmar angående bilparkering

Vänligen, observera att bilparkering för NSS-medlemmar under fredag och lördag, den 19-20:e augusti under Nynäs Offshore Race ska ske på hänvisade platser (skyltar sättes upp i god tid innan tävlingen). Detta för att underlätta för tävlingsekipage och trailers.

Officiell hemsida: www.nynasoffshore.se